Bobbi 1 år!

Bobbi har verkligen börjat blomma ut nu, vid sin ettårsdag i söndags (19/12-10)! GRATTIS på lillskruttan!!
Jag är så stolt över henne ♥ I lördags hade vi lite kalas för min sambo och hade en del människor och en hund över, och Bobbi som alltid varit lättskrämd och gärna springer och gömmer sig var framme nästan hela tiden, sprang runt och nosade, hälsade på folk i knät och låg rätt nära hunden. Hon har även alltid varit så att hon inte vill gosa om hon inte själv bestämmer att det är okej, men de senaste dagarna har det gått att klappa henne nästan när som helst :), hon är mer nyfiken, mer pratig och ligger oftare i sängen med oss och sover. I morse låg vi och lekte i sängen i säkert 20 minuter :D

Annars vill jag önska alla en trevlig och lugn jul :)

Liggunderlag m. origamidjur

Fick min första beställning på ett liggunderlag till en svart/vit katt. Fick fria händer, bara det att den ska passa att ligga på en köksstol. Resultat:


Annars har det inte trillat in så mycket nytt på sistone :/ ..så om ni är sugna på något så tveka inte att höra av er!
[email protected]
SE*Wicked people hemsida

Hemsidan som bara krånglar med mig :(

Försöker få min hemsida att fungera på det sättet jag vill...det är inte kul att man försöker och fösöker men inget vill funka :( Just nu är jag irretarad på att jag inte kan lägga in den här länken till FB-sidan på hemsidan eftersom jag inte har någon HTML att fixa med där... Man blir så trött. Men jag ska f*n få det att funka!!


RSS 2.0