Paus i jobbsökandets land.

Idag har jag sytt lite, behöver en liten paus från jobbsökandet, men jag har varit på jobbcoaching idag! Lärt mig lite nytt och ska vara med på en massa information, workshops och seminarium nästa vecka :)
Men det är ju inte sånt jag ska skriva om här! Sydde i alla fall klart två nya burskynken, en i grått med träd som fondvägg och en i lavendel och gult med snyggt mönster som fondvägg. Såhär ser bädden ut till den senare >>
Mer kan du se under Grejer jag sytt!

Bobbis första löp!

I morse kl 5 vaknade jag av att någon gick runt och jamade på ett konstigt sätt, (ni vet hur det brukar låta när de löper)... Och det var lilla Bobbi :) Sen väckte hon mig ytterligare en gång på samma vis. Och nu när jag sitter här kom hon kuttrande fram och ville gosa... men inte vilket gos som helst! Hon kryper runt med rumpan i vädret och vill bara att jag ska klappa henne på rumpan, lilla stumpan♥. Ja så nu löper hon för första gången och jag känner mig nästan lite stolt!
Nä nu ska jag gå och se hur hon beteer sig lite mer :)

UK 10/10-10 och liggunderlag

Igår var det ju utställning igen! Det var helt okej faktiskt, även fast jag hade Nick med mig, (min sura herre♥). Bobbi fick bara en EX 1:a men en toppenbedömning, och Nick fick sitt andra CAPIB, så det kändes ju bra. Hade ju inte heller hoppats på något mer eftersom Bobbis päls ser ut som "hej kom och hjälp mig!".
Det som är roligast är ju att träffa vännerna som man bara träffar på utställningarna (det är synd att man har så långt till alla).


Och så fick jag använda det här burskynket för första gången :) Sydde det när jag anmälnde till UK, och det är ju stt tag sedan... Det är ett tvådelat dubbelskynke, så att man även kan använda halva till en enkelbur.


Har arbetat med en till grej till hobbysyendet; liggunderlag!
Till bl.a transportbur eller där din katt gillar att ligga, gör det hela lite mysigare. Görs efter mått till just ditt användningsområde, och går att få i alla olika färger/mönster. Minimum 100:-



Hemsida och Bobbi-smycke!

Hemsidan är klar nu :D SE*Wicked people
Allt är klart och nu är det bara att vänta till jag kan lägga upp bilder på första kullen, som förhoppningsvis kommer i vår, om allt står rätt till. Antagligen kommer jag komma på saker som ska upp var-och varannan dag, men det är bara kul :) ..kul var dock inte att hemsidan kraschade efter att jag redan hade gjort allt en gång!

Nä, annat kul är att jag fick mitt Bobbi-smycke i lördags!!!  Sarah Mineur belställde ju en puff och två tröjor, (som du kan se här), så då tyckte jag att det var lika bra att beställa ett devon-huvud i silver, föreställande Bobbi. Jag kan bara säga att jag älskar det, och blev som en unge på julafton när jag fick det ♥
Sarah Mineur är jätteduktig och du kan se hennes grejer här: LovePaws
LovePaws är smycken för kattvänner, där hon ger 100 kr från varje beställning till ett katthem!
Här är hon!!!! Visst är det likt :D

Vår första WCF-utställning

Igår, lördag 2/10-10 var jag, Nick och Bobbi på vår första WCF-utställning, arrangerad av SNRF.
Det gick väl inte speciellt bra för oss.. Nick var jättearg, morrade och fräste.. och såklart sa domaren att han fick för mycket mat hemma och att jag skulle ta hem honom och banta :( Han är ju inte speciellt tjock egentligen, han är ju ändå kastrat och vissa kastrater får de här "kastratmagarna" som gör att de ser lite runda ut. Men när jag ser en tjock katt så är de även runda runt om magen, upp på sidorna liksom, och inte bara att de hänger ner under magen som en påse, som det gör på Nick. Men han fick sitt första WCF-cert: CAP.
Jaja... Och för Bobbi gick det inte heller som jag hade trott..de har ju lite andra standard på WCF. Men det blev en EX 1 i alla fall.

Lite bilder från utställningen på Bobbi!
Foto av Mattias Andersson

Foto av Ylva-Li Mannby

RSS 2.0