Dewina's Aksiniya - "Nyssa"

Den 19/3-11 åkte jag in till Stockholm och hämtade hem en liten tjej som jag valt att kalla för Nyssa. Bara en vecka innan jag hämtade henne bestämde jag mig för att henne ska jag ha! Det var en bild som gjorde mig helt kär:

När vi sedan kom hem var hon jättetrött och sov mest hela tiden...förutom när hon fräste åt de stora dumma katterna som redan bodde här (sista bilden är Bobbi som undrar vad det egentligen är för något vi släpat hem!!):

Efter ca två dygn tyckte hon att det var dags att titta sig omkring och att de dumma katterna kanske inte var så dumma i alla fall:

Och idag verkar hon tycka att det är hur kul som helst att springa omkring med Coco, busa och gör allt hon ska på rätt ställen ^^ Hon är en riktigt liten pratglad tjej med världens pipigaste röst och ack så söt!

Tack så hemskt mycket Solveig för en så gullig tjej

Nytt i sortimentet: Virkade tröjor till katt

Nu finns virkade tröjor till katt i sortimentet och går nu bra att beställa!
Jag håller fortfarande på att lära mig och hoppas att jag kommer bli mycket bättre, jag har ju bara gjort två tröjor än så länge och ingen av dem har ärmar heller... så på nästa tröja tänkte jag prova att göra ärmar på, frågan är ju om katterna kan gå i dem med ärmar, men det ska vi testa. Snart ska jag prova på att virka en bädd också :)

Här är Bobbi med en rosa/vit-melerad virkad tröja

Coco i en grå virkad tröja

Mer info på SE*Wicked people

Virkat

Jag har börjat virka igen efter en jäkla massa år. Började igår och håller just nu på med en tröja i grått till någon av tjejerna. Handlade lite nya garner idag också som jag ska experimentera med. Sen har jag tänkt att ta upp stickningen igen också :) Höll på och lära mig grunderna igen igår, men jag la ner det efter ett tag och tänkte att jag prövar igen när jag har fått all koll på hur man virkar!

Så mina förhoppningar är att den här tröjan kommer bli bra så att jag sedan kan lägga in virkade och stickade tröjor till katt och hund i sortimentet. Samt att jag tänkte prova på att virka bäddar av tygremsor, för jag köpte en 15 mm virknå också :O

RSS 2.0