Demonkatter och kycklingben.

Nya foton idag på mina underbaringar ♥
Bobbi verkar säga något som -
"Fan morsan! Varför kommer du här och stör när vi ligger o mysar?!" *morr*

Och Coco har fått på sig vinterpälsen ^^ ...hehe, ja faktiskt är det sant! Kolla in benet iframtill- det jag kallar fär "kycklingbenet" :), det är alldeles ludet!


Tröjmått mall.

Jag har gjort en mall för att det ska vara lättare för er som beställer att mäta de mått som behövs för att sy en tröja till er katt eller hund.

Nov. 15, 2010

Idag var jag och Bobbi hos veterinären och fixade ett navelbråckfrihetsintyg! En sak mindre man behöver oroa sig för inför parning. Hon hade inga tecken på att ha haft navelbråck heller så jag är nu en lugn och lättad mamma.
Nästa på listan är att dra blod för blodgruppering och FiV/FeLV som jag tänkte göra i början på januari för att få ett så säkert resultat som möjligt. Och så även HCM-scanningen vid ett års ålder.

Tänk att min lilltjej Bobbi blir ett helt år den 19:de december! Hon är så otroligt mammig mot stora farbror Nick, men samtidigt så tycker hon ju att han kan sätta på henne i stället för att bara sitta o glo :) Min sexuellt frustrerade Bobbi ♥ Jag tror i alla fall att hon kommer bli en bra mamma åt sina kattungar om hon nu går igenom alla tester *nervös*

Tryck på tröja

Jag var på Panduro i måndags 8/11-10 och köpte en skummplast-döskalle som man använder för att göra tryck på textil. Har inte testat den än, men tänkte väl göra det under dagen! Innan har jag ju gjort en döskalle på en katt-tröja till Coco med hjälp av en vanlig pappersmall och så har jag ju använt mig lite av Screenram och screentryck på vanliga kläder. Screentryck blir ju riktigt snyggt, men det är lite krångligare och inte riktigt värt det om man bara ska göra något litet på en liten katt-tröja. Så nu ska jag alltså prova den här varianten, och om det går bra tänkte jag göra egna mallar :)

Såhär blev Cocos tröja (även den som ses i inlägget Syfestivalen 6/11-10):

Syfestivalen 6/11-10

Jag var på Syfestivalen en liten stund i lördags och köpte lite nya tyger till katt/hund-kläderna (som nu ligger uppe i TYGREGISTRET). Det blev vit/grå, rosa/grå velour och lila, ljusblå, rosa/vit och lila/blå ribb.

Sen fick jag ett fint foto på Coco som gjorde lite spontanreklam för både en döskalletröja och en siffertext-bädd!

RSS 2.0