Letar hane...

Jaa... det är inte världens lättaste, speciellt inte om man vill ha en vitfläck med stoora öron och i alla fall, ganska bra profil. En vit funkar också, men det känns som att det är ännu svårare att få tag på!
Man vill ju ha det som honan inte har så att barnen blir ännu finare. Bobbi har ett helt perfekt ansikte, fint stop "bulligt" på ett helt ljuvligt sätt, men hon saknar de där stora vackra öronen som är så viktigt. Sen har vi ju pälsen... avsaknaden på halsen, frambenen och fläckarna på sidorna som är mycket kortare än resten :/ Det är verkligen synd, på en annars så fin devon rex.
Så skulle man ju vilja samäga en avelshane tillsammans med någon för att dra ner på kostnaderna och sånt. Gärna att man köper in från utlandet... Men då ska man också hitta en lämplig som båda kan komma överäns om. Svårt det här!

Funderar i stället på om man ska låna en hane till första parningen som i alla fall håller vissa av önskemålen. Sambon här hemma vill ju gärna ha en tonkanes, eller lackad som han säger.


Är glad åt att lite beställningar har kommit in! Måste bara pallra mig iväg till Tygvaruhuset och köpa lite mer tyger, mest velour, collage/jersy och bomullstrikå eftersom de flesta beställningarna är på kattröjor. Ska försöka få tag på lite prickigt i snygga färger :)

Hemsidan har ännu inte blivit registrerad, men den är betald och papperna är inskickade!

Kommentarer
Postat av: Julia

Hejsan! En hane med tjusiga öron och härlig päls är iLife! :)

Finns bilder på honom i den här bloggen:

http://2.bp.blogspot.com/_YKaM9LEleto/TRxQrs8lpRI/AAAAAAAAByc/eadRYVv6Dqs/s1600/751.jpg



http://charliedevonrex.blogspot.com/



:)

2011-01-15 @ 12:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0